2019. Május 25. | Orbán
Regisztráció | Belépés

Szépségtippek, amit mindenkinek tudnia kell! 1. rész

Új sorozat veszi kezdetét oldalunkon. 3 részen keresztül mutatok nektek szépségtippeket, amikről eddig talán sosem hallottál!

Új sorozat veszi kezdetét oldalunkon. 3 részen keresztül mutatok nektek szépségtippeket, amikről eddig talán sosem hallottál!

A szemkrém jó a kutikulára (a körömágy feletti vékony bőrréteg) is!

Ahelyett, hogy drága kutikula krémekre költünk, használd inkább extra hidratáló szemkrémedet. Így már egész biztos, hogy meg fognak szűnni a száraz kutikulás panaszok.

Állítsd meg hajszíned fakulását!

Ha már valaki festeti a haját, legkevésbé sem szeretné, hogy az kifakuljon. Csak egyetlen módja van, hogy ezt elkerüld. Havonta egyszer használj mélykondícionáló kezelést hajadra. Így meg tudod őrizni hajszíned és a száraz hajvégeknek is búcsút inthetsz!

Kerüld a túlságosan rózsás arcot!

Adj természtes ragyogást arcbőrödnek, amilyen tavasszal szokott lenni a friss levegőtől. Mindenképpen kerüld a túl sok pirosítót. Senki nem akar úgy kinézni, mint egy bohóc. Tehát elegendő az arcodon lévő kis almát és a arccsontodat pirosítózni és persze mértékkel. Így elérheted a természetes ragyogást.

Adj tartást fürtjeidnek!

Soha ne keféld át a fürtjeidet! Ehelyett az ujjaiddal lazíts rajtuk. Így nem lelapítani, hanem megemelni fogod őket.

Emeld ki arccsontodat!

Ahhoz, hogy magasabbnak tűnjön az arccsontod, használj bronzosítót. Ezt legjobb egy vékony ecsettel felvinni.

Emeld meg hajtöveidet!

Mielőtt elkezdenéd szárítani a hajad, permetezz a hajtövekre hajtőemelő sprayt. Ez meg fogja emelni a haj gyökereit.

Legyenek teltebb ajkaid!

Ha abban a "betegségben" szenvedsz, hogy nagyon vékonyak az ajkaid, akkor bővítsd ki az ajakvonalad. Ehhez használj egy semleges tónusú ajakceruzát. Majd töltsd fel az így kapott területet valamilyen rúzzsal.

Vigyázz a pelyhes szempillaspirállal!

Az egyik fő oka annak, hogy szempillaspirálod "pelyheket" hagy az arcodon az, hogy már túl régi. Ilyenkor inkább vegyél egy újat és mindig győződj meg róla, hogy használat után indig alaposan rácsavartad a tartályra.

Szárítsd le a pattanásokat!

Akár hiszed, akár nem, a fogkrém az egyik leggyorsabb módja a pattanások leszárításának.

Ne higgy a szépség címkéknek!

Néhány szépség címkén megjelennek hamis információk, így ne higgy el mindent amit olvasol. Ha egy termék azonnali eredményeket és egésznapos védelmet ígér, lehet túl szép, hogy igaz legyen.